Pickpack

Az ország 130 városában megtalálható 400 Pick Pack Pont-on van lehetősége a honlapunkon a megrendelt termékek személyes átvételére.

 

A Pick Pack átvételi pontok egyrészt Relay és Inmedio hírlapüzletek, OMV és MOL töltőállomások.

  

A hírlapüzletek a legtöbb esetben reggel 8-tól este 8-ig, sokszor szombaton és vasárnap is nyitva tartanak, míg az és és töltőállomások jelentős része a hét minden napján éjjel-nappal, 0-24 nyitva tart.

 

Jellemzően a küldemény feladását követően Budapesten 2-4 munkanap, Budapesten kívül 5-6 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba. A Pick Pack Pontokon sok helyen bankkártyával is lehet fizetni.

Sprinter Futárszolgálati Kft ügyfélszolgálat, Pick Pack Pont csomagokkal kapcsolatban
Telefonszám: 06/1 803 6300
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  


2. Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:

 

Ha Önnek a személyes átvétel üzletünkben a távolság miatt nem jöhet szóba
Ha Ön nem tudja vagy csak nem akarja a futárt otthonában, munkahelyén fogadni
Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja
Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni
akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

3. A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

 

A szállítási költség Magyarországon belül 1290 Ft csomagonként. 20000 Ft feletti teljes árú lábbelik (nem kedvezményes) vásárlásakor ingyenes a kiszállítás.

 

4. Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Pick Pack Ponton?

 

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában vagy rendelése leadásánál az adott üzlet kiválasztásánál tud tájékozódni.
A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig!

 

5. Milyen értékű árukat vehetek át a Pick Pack Ponton?

 

A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 190.500HUF-ot. (nettó 150.000.-HUF)

 

6. Fizetési lehetőségek:

 

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelése visszaigazolása után.

 

7. Hogyan kapom meg a számlát illetve a garancia levelet?

 

Készpénzes és bankártyás fizetés esetén is a csomagban találja meg az utánvétes számláját, előre utalásnál utalásos számlát kap szintén a csomagban.
A garancia levelet is a csomagban kell keresnie minden esetben.

 

8. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

 

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója.
E-mailben vagy telefonon nem tud PPP kiszállítással rendelni.

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, beállítja a " Pick Pack Pont szállítási mód" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

 

9. Mikor kaphatom meg a rendelésem?

 

Általában a munkanapokon 10.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 5-6 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban. Ezt így vállalja a Sprinter Futárszolgálat Kft., a PPP rendszer üzemeltetője.

A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldenek Önnek egy emailt, amennyiben csomagja átvehető, ezért kérjük helyes email címet adjon meg megrendelésénél.

 

NOI KOLLEKCIO

UJ KOLLEKCIO

FERFI KOLLEKCIO

Copyright © 2019. Revans2000.hu

Termékek

Revans 2000 Kft.

Hírlevél feliratkozás

Közösségi média

2 facebook-logo-png

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

visa-kombinalt-logo

 

 

 

:
A bevásárlókosara jelenleg üres.