Hogyan találom meg a kívánt terméket?
A termékekre a „termék kereső” pontban lehet rákeresni név, márka stb. alapján.
A bal oldalon levő szűrők segítségével többféle szempont (márka, nem, méret, szín stb.) alapján lehet szűkíteni a találatokat.

 

Miért 3-6 munkanap a szállítási határidő?
A termékek nem csak a központi raktárunkban lehetnek, hanem a külső raktárunk valamelyikében is. A külső raktárból való bejuttatás miatt van szükség esetleg a hosszabb szállítási időre. Ha a termék a központi raktárunkban van, akkor várhatóan 3 munkanap alatt ki tudjuk szállítatni futárszolgálattal.

 

Valóban raktáron vannak a webshopon szereplő termékek?
Alapvetően igen, de a készlet frissítése nem teljesen azonnali, így elképzelhető, hogy egy-egy termék még szerepel a webshopon, de közben már valamelyik üzletünk értékesítette. Ebben az esetben ezt haladéktalanul jelezzük a megrendelőnek.

 

Van minimális rendelési érték?
Nincsen.

 

Hogyan tudok rendelést leadni?
A választott terméken állva be kell állítani a méretet és a darabszámot, majd a „kosárba rakom” gombra kattintani.
Az „ugrás a bevásárolókosárhoz” menüponttal megtekinthető, illetve módosítható a kosár tartalma.
A „pénztár” gombra kattintva lehet továbbhaladni a számlázási és szállítási cím megadásához és a fizetési mód beállításához.

 

Mit kell tennem, ha mégsem tetszik vagy nem megfelelő a kapott termék?
14 napon belül a vásárló élhet az elállási jogával.
Kérjük, hogy a lábbelit tegye eredeti dobozába, a számlára írja rá a bankszámlaszámát, amit mellékel a cipőhöz. A terméket a számlán szereplő címre kell visszajuttatnia. A csomag érkezése után pár napon belül visszautaljuk a lábbeli ellenértékét.
Kérjük, hogy a dobozt csomagolja papírba vagy nylonba.

 

Mit kell tennem, ha nem megfelelő a méret/nem tetszik és cserélni szeretném a lábbelit?
Kérjük, hogy írjon egy e-mailt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mailcímre, melyben hivatkozik a rendelési számára vagy számlaszámára és leírja, hogy melyik lábbelit milyenre szeretne cserélni. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot és értesítjük a továbbiakról.
A legegyszerűbben és legolcsóbban ezt GLS csomagcserével tudjuk megoldani, amikor a futár viszi az új csomagot, akkor felveszi a cserélni kívántat. Ennek díja 1990 Ft, melyet a futárnál tud rendezni. Ez csak címre küldéssel működik, GLS csomagponton nem tudjuk megoldani. Kérjük, hogy a lábbelit tegye eredeti dobozába, azt csomagolja papírba vagy nylonba, így tudja átadni a futárnak. Címzést a futár fog rátenni.
Más modellt is választhat, nem probléma, ha eltérő a két lábbeli ára. Ha az új termék ára magasabb, mint a becserélendőé, akkor a különbözetet kell fizetnie, ha alacsonyabb, akkor visszajuttatjuk az árkülönbözetet.

 

Mi az a kuponkód?
Időről időre vannak online akcióink, melyeknél kuponkódokat adunk meg a kedvezmények érvényesítéséhez. A hírlevelünkre feliratkozva tájékoztatást kaphat az aktuális akciókról.

 

Honnan tudom, hogy sikeres volt a rendelésem?
Minden leadott rendelés után kap a vásárló egy automatikus visszajelzést a rendelés beérkezéséről. Majd a rendelés feldolgozását követően egy újabb e-mailt küldünk, amiben tájékoztatjuk, hogy átadtuk a csomagot a futárcégnek vagy átvehető személyesen a kiválasztott üzletünkben.

 

SCHOLL NOI KOLLEKCIO

SCHOLL UJ KOLLEKCIO

SCHOLL FERFI KOLLEKCIO

Copyright © 2022. Revans2000.hu

Termékek

Információk

Közösségi média

2 facebook-logo-png

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

 bankkartyaslogo uj