Termékcsere és pénz visszafizetési lehetőség - 14 napon belül

Nem jó a méret, nem tetszik élőben a szín, vagy bármi más miatt nem felel meg a termék, amit az interneten webshopunkból rendelt?

Weboldalunkon megrendelt termékekre csere lehetőséget biztosítunk. Melyet legegyszerűbben a GLS Futárszolgálaton keresztül csomagcserével tudunk lebonyolítani.

A feltételek részleteiről, költségéről tájékoztatást kérhet ügyfélszolgálatunktól a 06 (1) 239-6229-es telefonszámon, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen.

 

Törvényi kötelezettségnek megfelelően elállhat a vásárlástól, ilyen esetben küldje vissza a terméket postai úton az alábbi címre (Revans2000 Kft. 1139 Budapest, Váci út 95.) 14 napon belül, és visszautaljuk a termék ellenértékét. A feltételek részleteiről és igénybevétel módjáró, tájékoztatást kérhet ügyfélszolgálatunktól a 06 (1) 239-6229-es telefonszámon, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen.

Az elállási nyilatkozat minta innen letölthető: ITT

 

Üzletünkben személyesen történő vásárlás esetén a termékre már nem vonatkozik a fogyasztót/vásárlót megillető elállási jog – mivel üzletünkben lehetőséget biztosítunk a termék jellemzőinek megismerésére és felpróbálására – így az már üzletben történő vásárlásnak minősül.


Elállás/visszaküldés esetén hogyan tudja visszaküldeni helyesen a rendelt terméket!

1.A dobozával, és a vásárlást igazoló számlával együtt a terméket elhelyezi egy szállításra alkalmas tárolóba, vagy megfelelően becsomagolja úgy, hogy se a termék, se a doboz ne sérüljön.
2.Kitölti az elállási nyilatkozatot, ami ITT taláható
3.Megcímzi a dobozt és elküldöd részünkre

 

SCHOLL NOI KOLLEKCIO

SCHOLL UJ KOLLEKCIO

SCHOLL FERFI KOLLEKCIO

Copyright © 2021. Revans2000.hu

Termékek

Revans 2000 Kft.

Közösségi média

2 facebook-logo-png

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

 bankkartyaslogo uj