Elállás, visszaküldés

Termékcsere és pénz visszafizetési lehetőség - 14 napon belül:

 

Nem jó a méret, nem tetszik élőben a szín, vagy bármi más miatt nem felel meg a termék, amit az Interneten webshopunkból rendeltél? 

 

Weboldalunkon megrendelt termékekre csere lehetőséget biztosítunk. Melyet legegyszerűbben a GLS Futárszolgálaton keresztül csomagcserével tudunk lebonyolítani.

A feltételek részleteiről, költségéről tájékoztatást kérhet ügyfélszolgálatunktól a  06 (1) 239-6229-es telefonszámon, illetve a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címen)

 

Törvényi kötelezettségnek megfelelően elállhat a vásárlástól, ilyen esetben küldje vissza a terméket postai úton az alábbi címre (Revans2000 Kft. 1139 Budapest, Váci út 95.) 14 napon belül, és visszautaljuk a termék ellenértékét. A feltételek részleteiről és igénybevétel módjáró, tájékoztatást kérhet ügyfélszolgálatunktól a  06 (1) 239-6229-es telefonszámon, illetve a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címen)

 

Az elállási nyilatkozat minta innen letölthető:

 

Üzletünkben személyesen történő vásárlás esetén a termékre már nem vonatkozik a fogyasztót/vásárlót megillető elállási jog – mivel üzletünkben lehetőséget biztosítunk a termék jellemzőinek megismerésére és felpróbálására – így az már üzletben történő vásárlásnak minősül.

 

Elállás esetén hogyan tudod visszaküldeni helyesen a rendelt terméket!

 

  1. 1.A dobozával, és a vásárlást igazoló számlával együtt a terméket elhelyezi egy szállításra alkalmas tárolóba, vagy megfelelően becsomagolja a termék, hogy se a termék, se a doboz ne sérüljön.
  2. 2.Kitölti az elállási nyilatkozatot, ami a itt taláható
  3. 3.Megcímzi a dobozt és elküldöd részünkre
 

NOI KOLLEKCIO

UJ KOLLEKCIO

FERFI KOLLEKCIO

Copyright © 2019. Revans2000.hu

Termékek

Revans 2000 Kft.

Hírlevél feliratkozás

Közösségi média

2 facebook-logo-png

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

visa-kombinalt-logo

 

 

 

:
A bevásárlókosara jelenleg üres.